Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Τα Πιθάρια | Ταβέρνα - Εστιατόριο Σκάλα Κεφαλονιάς
 

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΓΕΥΣΕΩΝ
Με πολλή αγάπη και μεράκι προσφέρουμε καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία φαγητών, ψητών αλλά και μαγειρευτών χρησιμοποιώντας φρέσκα και αγνά υλικά.
 

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΣΙ
Προσφέρεται το καλύτερο χύμα ντόπιο κρασί καθώς και μία μικρή ποικιλία από εμφιαλωμένα κρασιά. Διαθέτουμε επίσης ούζο, μπύρες καθώς και καφέδες για το τελείωμα του δείπνου.
 

ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
Η ταβέρνα μας είναι εδώ και σας περιμένει χειμώνα, καλοκαίρι όπου η ατμόσφαιρα είναι πάντα φανταστική και οικογενειακή, γεμάτη φιλοξενία και θαλπωρή.
 
 
 
 
 
 
Τα Πιθάρια
Ταβέρνα - Εστιατόριο Σκάλα Κεφαλονιά
 
Στην Κεφαλονιά και πιο συγκεκριμένα στην πανέμορφη Σκάλα, θα βρείτε την ταβέρνα μα “Τα Πιθάρια” όπου εδώ και αρκετά χρόνια αποτελεί το αγαπημένο στέκι για τους ντόπιους αλλά και ένας μοναδικό γευστικός προορισμός για τους τουρίστες από όλον τον κόσμο.
 
Με πολύ αγάπη και μεράκι, έχουμε δημιουργήσει έναν όμορφο και παραδοσιακό χώρο που η ατμόσφαιρα του θυμίζει κάτι από το παρελθόν. Εδώ κάθε επισκέπτη νοιώθει σαν στο σπίτι του μιας και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται είναι τόσο φιλική που πολλές φορές όλοι οι πελάτες γίνονται μια παρέα.
 
 
 

 
 
 
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ
Επισκεφτείτε την ταβέρνα μας για να απολαύσετε τη παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, που μόνο οι Έλληνες chef, με τα φρέσκα συστατικά και τις ελληνικές παραδοσιακές...
 
Μάθετε Περισσότερα
 
 
 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Σ’ ένα όμορφο παραδοσιακό περιβάλλον, προσκαλούμε όλους εσάς ώστε να απολαύσετε ένα μοναδικό γεύμα, να γευτείτε αυθεντικές Κεφαλονίτικες συνταγές, αλλά και συνταγές...
 
Μάθετε Περισσότερα
 
 
 
 
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
Στο Ιόνιο Πέλαγος, ανάμεσα στα υπόλοιπα εξωτικά νησιά, στέκει μεγαλόπρεπη η Κεφαλονιά η οποία είναι από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά του Ιονίου.  Είναι το μεγαλύτερο νησί...
 
Μάθετε Περισσότερα